torsdag, augusti 23, 2012

Sålt vagn

Grinar en liten tår och tänker att det var ju i den vagnen jag rullade runt Astrid i. När hon var liten, ny och skör. Och så kommer det en tår för att hon inte är så liten, ny eller skör längre. Jag är nog lite för sentimental för att göra mig av med bebissaker just nu.

Hejdå älskade City Cross, vi har lagt många mil bakom oss tillsammans. Hoppas att du gör din nya ägare lika nöjd som du gjorde mig!


Juli 2011 i Umeå

4 kommentarer:

  1. Kan meddela att jag ringde försäkringskassan idag och de har godkänt hela min sjukskrivningsperiod utan att jag behövde skicka in fler blanketter utan det räckte med första =)

    SvaraRadera
  2. Anonym16:54

    Vad ska ni ha för vagn nu? Har kanske helt missat det! :)

    SvaraRadera
  3. Förstår att det känns lite vemodigt. Vi är själva i säljartagen, om än att jag först måste köpa vagnen vi ska ha istället. Bevakar Blocket som en galning... Men sen när jag lägger ut annonsen är det nog med lite sorg.

    SvaraRadera
  4. Anonym: Vi kommer ha Baby Jogger City Select (http://hannovsky.blogspot.se/2012/06/baby-jogger-city-select.html) som syskonvagn, och så har vi kvar vår Emmaljunga Scooter 2.0 (http://hannovsky.blogspot.se/2011/09/emmaljunga-scooter-20.html) om storasyster ska iväg på egna äventyr :)

    SvaraRadera