fredag, augusti 24, 2012

Friday I'm in love

Jag har verkligen längtat efter en lugn helg hemma tillsammans med mina raringar. Förra helgen blev det ju så att Massen åkte till sin farmor och farfar på fredagen, och sen var vi alla tre där lördag-söndag. Lugn och skönt där också, men det är ändå inte samma sak som att ligga i sin egen säng på morgonen, läsa sagor och bara vara resten av dagen.

I helgen är det skördemarknad här i Boden, så vi ska dit imorgon på förmiddagen och förhoppningsvis köpa hem massor av goda grönsaker. Vi skippade den biten på handlingen idag och siktar på att få mumsa lokalproducerat istället. Och imorgonkväll är det 20-årsfirande med våran bostadsrättsförening, middag och lekar tror jag visst att det skulle bli. Hoppas på väder utan regndroppar så vi kan vara utomhus!

Massen somnade för en stund sedan, och jag har lagat svampsoppa till middag åt mig och Darlingen. Han står just nu i duschen, och efter att jag också varit in dit en sväng och fått på mig myskläder så ska vi äta middag och sedan krypa upp i soffan. Har tänt massor av ljus och spelar Adele i bakgrunden, välkommen älskade höst.





3 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en lugn och härlig helg.

    SvaraRadera
  2. Så mysigt!
    Och gott med godis!!
    Men äter ni inte middag tillsammans hela familjen?

    SvaraRadera