måndag, april 13, 2015

Att tappa farten

Jag känner mig själv så väl, är jag minsta lilla trött och sätter mig ner med mobilen i handen/lägger mig ner bredvid något av barnen som nattas/börjar läsa en tidning, då är det kört. Då fortsätter resten av dagen/kvällen i samma stil.

Så i kväll när jag kommit hem efter jobbet och ätit middag tänkte jag sätta igång med att baka punschrullar, pyssla, piffa och tjoa på här hemma. Men så började det med att tvättmaskinen small till och började låta väldigt otrevligt. Bara att skölja upp allt som fortfarande var fullt med tvättmedel, hänga upp och tacka högre makter att det inte var en omgång med lakan som snurrade i tvättmaskinen. Så var det barn som inte ville somna, så jag låg bredvid Astrid tills hennes andetag blev tunga, lugna och ögonen föll igen.

Tempot saktades ner alltså, men sen! Så satte jag något halvhjärtat igång med de där punschrullarna. För att inse vid sista momentet (doppning i choklad) att jag köpt hem mjölkchoklad istället för mörk choklad. TYPISKT! Nu blir jag ju inte färdig. Men Crille far runt med en dammtrasa och putsar så att jag blir alldeles matt bara av att titta på. Och får lite dåligt samvete.

Men i morgon ska jag hämta ut mina nya glasögon, det är nog bäst att jag vilar upp mig inför det. Jo, det låter väl som en vettig ursäkt?


Blir nog bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar