söndag, april 26, 2015

En överraskningsfest

Lördag morgon träffades vi ett gäng tjejer på Café Storgatan, där vi överraskade Crilles kusin Kajsa som trodde att hon skulle jobba. Hon har nämligen fyllt 30, och det var dags för en överraskningsfest!

Vi åkte ner till Skellefteå där Boda Borg fick bli första stopp. Det är typ som Fångarna på fortet, beläget i ett gammalt militärfort. Hur kul som helst! Jag skulle kunna vara där en hel dag och ändå inte bli less, det var riktigt roliga utmaningar med både fysiska utmaningar, kluriga lösningar och lite läskigt i vissa "celler". Gruppen delades upp i 3 olika lag, och laget som Kajsa var med i vann med 4 klarade celler, de andra två lagen kom på delad andraplats med 3 klarade celler (av 15).

Efter att vi lekt av oss där så åkte vi in till Stadshotellet där vi skulle bo. Gjorde oss i ordning, surrade och drack lite innan vi gick till Bistro Bryggargatan där vi åt middag. Det serverades bland annat norrländsk oxfilé, inbakad oxkind, en galet god saltinbakad jordärtskocka, chokladfondant och rätt så många mojitos. Helt klart värt ett besök för er som har vägarna förbi och vill äta en god middag!

Det blev en liten sväng förbi deras bar, och sedan gick vi tillbaka till hotellet (som låg precis bredvid) för mer surr och dryck innan tanterna Larsson, Karlsson och Eriksson gick till sängs och partypinglorna gick ut på Terassen. Eftersom att jag var en av de där tanterna så kan jag inte själv uttala mig om hur stämningen var där, men enligt de som var där så var det riktigt kul. Kudden var skön i alla fall!

Innan hemgång åt vi god frukost (vissa i bättre form än andra), och surrade om vad som hänt under det senaste dygnet. Riktigt kul har vi haft, och det var inte bara födelsedagsbarnet som fick en dag att minnas.


En överraskad Kajsa!


Lag Kajsa 30 3 / Utanför fortet


Min rumskamrat! / Hallonmojito


Ett härligt gäng!


Bröd till maten / Norrländsk oxfilé


Min glutenfria dessert


I baren på Bistro Bryggargatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar