onsdag, april 15, 2015

Att vara en ambassadör för Älvsbyhus

Jag kan erkänna att vi var skeptiska till att bygga med Älvsbyhus när vi just började leta hustillverkare. Vi hade en bild av den gamla standarden med snålt tilltagen isolering, tvågreppsblandare i badrum, plastmatta på golven osv som vi trodde stämde överens med verkligheten. Men efter att vi besökt fabriken i Älvsbyn och fått se hur ett Älvsbyhus ser ut idag, så blev vi glatt överraskade, och resten är ju historia.

De allra flesta som hälsat på hos oss har blivit överraskade även dom, för den där gamla bilden av vilken standard Älvsbyhus håller tycks vara rätt utbredd. Men ingen är väl sämre att man kan ändra sig? Vi är jättenöjda med standarden i vårt hus, tycker att hela processen från funderingar vid Leifs (vår säljare) skrivbord till inflyttning gått väldigt smidigt, och likaså med hjälp från serviceavdelningen med de funderingar och problem vi haft.

Det trillar in mail i min inkorg varje vecka med funderingar om vår byggtid, mått på väggar, frågor om tillval osv, och jag försöker svara på alla så gott jag kan. Tre sällskap har varit hit och kollat hur ett hus ser ut "på riktigt", och det har varit kompisar, bekantas bekanta och främmande människor. Vi hade själv väldigt gärna gått in och kollat i ett visningshus, men då närmsta visning var i Umeå (och dessutom efter att vi lämnat in fabriksordern) så fanns det aldrig möjlighet. Därför har vi inga problem med att låta någon som hör av sig komma hit och kolla, vi skulle ha blivit väldigt glada om vi fått den möjligheten innan alla beslut skulle fattas.

Så jag kan säga att vi är väldigt nöjda ägare till ett Älvsbyhus! Från första beslut till nu, när vi bott nästan ett år i vårt alldeles egna hus som vi sett växa fram framför våra ögon.


Juni 2014

2 kommentarer:

  1. Anonym10:44

    Kul att höra! Önskar er många fler härliga år i ert Älvsbyhus! :)

    Hälsningar vi på Älvsbyhus!

    SvaraRadera