tisdag, april 21, 2015

Kvällen som en tjurig unge stal

Klockan 21:16 är Elsa arg som ett bi för hon tänker "-Inte sova i fall!" (inte sova i alla fall). Hon skriker till sin pappa "-GÅ!" "-DU ÄR DUM" och "-MAMMA SKA KOMMA". Det var ju bara den där lilla detaljen att hennes mamma försökt få henne att slappna av och lugna ner sig sedan 19:30, men hon är bara så arg att jag också blir arg. Otroligt bestämt litet barn vi har, är väldigt glad att det något större barnet sover igenom drabbningar som denna.

Den stora har förresten börjat sova allt fler nätter i sin egen säng! Jag förstår henne, om jag skulle kunna välja att sova ostört istället för att bli väckt 03:00 av någon som "-VILL HA STRUMPOR", sedan inte vill ha de strumporna man hämtar i lådan, och till sist bestämmer sig för att gå själv och hämta de där (jäkla) strumporna, då skulle jag också göra det, faktiskt.

Min plan för kvällen var att bara ligga i soffan och läsa bloggar, dricka en tekopp och sedan somna tidigt. Men hela den där kvällen har ju liksom redan gått åt, och nu ska den här (något bittra) morsan gå och lägga sig. 10 minuter efter att sista barnet somnat. Ridå.


Tur hon är gullig, annars hade det blivit blocket.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar