torsdag, april 09, 2015

Och så blev vi på två

Idag åkte jag och barnen in till Luleå för att gå en sväng på stan, jag hade nämligen två bonuscheckar på Åhléns varav den ena hade utgångsdatum i morgon och jag kunde ju inte bara låta 50 kronor gå till spillo! Vi hade visserligen lite andra ärenden också, men hade det inte varit för bonuschecken där så hade vi nog inte åkt just idag. Astrid konstaterade efter avslutad shoppingrunda att alla i familjen fått något "-För vi kan ge den där disktrasan till pappa!".

Efter vår lilla stund härjandes på stan så åkte vi vidare till Älvsbyn där vi mötte upp farmor hemma hos mormor Harriet (Crilles mormor). Igår frågade nämligen farmor om flickorna ville komma upp idag och vara i Bredsel tills jag och Crille kommer upp i helgen, och jag kan avslöja att det inte krävdes många sekunders övervägande för de små innan de tackade ja. Så hej och hå, plötsligt blev vi på två både i kväll och i morgon kväll. 

Jag har många planer på vad jag skulle vilja göra; baka, spraymåla några krukor, läsa bok, mysa i soffan framför någon serie, pyssla med ett litet projekt och framförallt vill jag UT OCH SPRINGA. Men det senare blir det inte, då jag fick ont i knät efter att jag och Crille var ut och sprang i lördags, och det vill inte ge med sig. Har lekt googledoktor och kommit fram till diagnosen löparknä, så nu får jag hålla mig i schack tills det onda gett med sig. Så det lutar nog mest åt att landa i soffhörnet tillsammans med min kära!

I morgon ska vi båda jobba och sedan gå ut och käka middag på Hemmagastronomi (som jag ju lovordade för inte så länge sedan),  jag känner redan nu hur det vattnas i munnen. Men först blir det middag på hemmaplan, en paj a'la kylskåpsrensning med det absolut godaste pajskalet från 56kilo's blogg. Paj, helt enkelt det bästa påhittet när man har lite udda ingredienser i kylskåpet!


Mitt lilla gäng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar