onsdag, april 08, 2015

Påskat färdigt

Nu har vi påskat färdigt i Småland och kommit oss hem. Dock blev det lite ändrade planer på hemvägen då all tågtrafik söder om Stockholm fram till Norrköping (där stannade i alla fall vårt tåg) blev ståendes pga en nedriven ledning. Jag och tjejerna fick åka taxi till Arlanda för att hinna med vårt flyg, Crille skulle kliva av i Södertälje för att köra hem en bil så han fick sitta kvar och vänta på ett stillastående tåg i 1,5 timme innan han tog sig fram och kunde börja köra.

Systemkameran är alltså några mil söderut längs E4:an, så bilder från den kan jag inte frambringa. Och förresten finns det inte ens så värst många bilder tagna, då batteriet nästan var tomt och ingen laddare var packad. Jag var lyckligtvis helt oskyldig till det klanteriet, och har hunnit gorma en del på Crille under dagarna som gått..

Men härligt har vi haft det ändå! Barnen har haft så himla kul med kusinerna, solen har visat sig varje dag även om det stundvis blåst kallt, vi har ätit gott, promenerat mycket och bara mått skönt. Veckan bara rusade förbi och det känns ju alltid som mest i hjärtat när man just setts. När vi kom ner så mötte mormor upp på perrongen och vi gick hem för att äta middag. Direkt efteråt gick jag och Crille till Tempo för att handla, och barnen tog mormor i näven och gick iväg för att plocka påskris. Det var precis som om dom just setts, och det kändes väldigt skönt. Vi ses ju inte så ofta, så det skulle vara förståeligt om det behövdes en startsträcka för barnen att "tina upp", men det behövdes inte den här gången i alla fall.

Även om det varit en härlig liten påsksemester så är det skönt att komma hem. Idag tar vi en lugn dag inomhus med pyssel, mys och mjukbrallor på. När Crille kommer hem blir det att åka iväg och handla lite, vi nödhandlande på Coop igår men med en galet trött Elsa på axlarna så blev det snabbt och rationellt (mjölk, ägg, äpplen, leverpastej).

Hoppas att ni också haft en fin påsk!

Kusinskaran utan sin minsta medlem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar