torsdag, april 16, 2015

En dag i full fart

I går var det full fart från morgon till kväll och vi började med besök av reportageteamet från Duo. På lördag kan man se bilder från vårt hem och läsa lite om mina/våra tankar om inredning och vårt husbygge i helgbilagan som medföljer Kuriren och NSD! Astrid fann sig snabbt i situationen och blev självutnämnd fotoassistent, Elsa var mer skeptisk till fotografen Andreas men tinade upp då syrran bjöd in till lek. Det gick snabbt från att ha mumlat "-Varför pekar han på mig med den där" (kameran) till att vilja vara med på varje bild.

En stund efter att de åkt kom familjen Pettersson minus pappan, och det blev fika och lek. Onsdagsdisco får nog lov att bli en tradition! Då gästerna åkt hemåt åt vi en snabb middag och tog sedan en promenad till Gårdsvägen 5 där pappan var och drog ventilation. På vägen hem (drygt 2 kilometer) vägrade Elsa åka vagn överhuvudtaget (på vägen dit åkte hon en liten stund), så det tog sin lilla tid och jag höll på att få x antal sammanbrott. Kvällsfika och hopp i säng, den lilla somnade väldigt snabbt efter sin promenad i alla fall, det finns (nästan) alltid något positivt att hitta bara man letar.Onsdagsdisco / Vi såg två svanar!

Ungarna leker nu kurragömma, men det börjar vara dags att borsta tänder och få på oss något annat än pyjamaser. Dagens uppdrag är att städa i min garderob (rensa, sortera, plocka undan vinterplagg/fram sommarplagg och se vad som kan fattas förutom strumpor), och i kväll har vi ändrade planer men får middagsgäster. Skit samma att det snöar/regnar ute, vi myser på inne och hoppas på bättre väder efter lunch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar