onsdag, december 08, 2010

En natt fattig på sömn

Igårkväll blev det att glo på Sunes jul och skratta oss halvt fördärvade. Just avsnittet med julbaket när pappa Rudolf ska ansvara för knäcken, det är ju bara för bra! Lustigt nog så spillde jag faktiskt knäcksmet på min högra strumpa när jag höll på att knäcka igår, det gjorde det hela lite extra kul.

Natten har inte varit någon höjdare, eller jo, på sätt och vis har den ju det. Har inte sovit några långa stunder utan vaknat titt som tätt av att jag haft ont. Magen har varit stenhård av sammandragningar och har det inte varit ren och skär värk så har det varit en molande känsla i mage och ryggen. Heja kroppen och 23:an!

Har just ätit smarrig frukost och ska nu lägga mig på soffan med en bok för att få lite vila i kroppen, här ska tankas energi. Missade att lägga in magbilderna från igår, gör det senare under dagen.

5 kommentarer:

  1. Woho, spännande, nu börjar det verkligen närma sig. Hoppas att ni inte behöver vänta alltför länge på 23:an nu. Lycka till när det är dags!

    SvaraRadera
  2. hejja hejja!! =)

    SvaraRadera
  3. Det är ju omöjligt att inte bli lite avis på din kropp! Den verkar funka precis som den ska när det kommer till graviditeter. Så skönt! Nu är det inte länge innan ni får träffa 23:an!

    SvaraRadera
  4. Åh, hoppas att du inte behöver gå över tiden särskilt mycket då :-). Heja magen ;-)

    SvaraRadera
  5. Sara: Förhoppningsvis så ;) Tack så mycket :)

    Sandra: Heja 23:an friskt humör, snart så är du utanför.. :D

    SvaraRadera