måndag, december 13, 2010

Hemma från BB nu

Jag tror jag smäller av, loggar in och har 102 kommentarer att publicera?! Har läst alla på Darlings mobil eftersom, men det känns som att jag missat hälften. Ska publicera alla nu och kommer läsa dem flera gånger om, tack för alla fina ord! Ska skriva ut alla hälsningar från bloggen och facebook för att spara tills den dagen Astrid blivit stor och kan läsa själv hur välkomnad hon blev till världen.

Vi åkte hem från BB efter lunch och gick på en gång upp till sovrummet och myste ner oss alla tre i våran säng. Jag och Astrid sov som små julgrisar i två timmar, tror att det var den djupaste och skönaste sömn jag fått sen natten mellan torsdag och fredag. Det känns att man går på övertid men mammahormonerna i kroppen gör att man blir pigg så fort hon säger ett pip om nätterna och vill ha mat. Sen vi vaknade så har lillan ätit och vi packat upp våra väskor och plockat till lite här hemma, Astrid låg så snällt i spjälsängen och sov mätt och nöjd vidare. När vi sedan gick ner från övervåningen så lade vi henne i vagnen, och där sov hon minst lika bra tills nyss då pappan fick abstinens och hon sover nu lugnt på hans bröst.

Äta, sova och att vara nära, det gillar hon. Att byta blöja, det är däremot pest och pina och på BB gallskrek hon så fort man närmade sig badrumsdörren. Darling ser blöjbytena och rapningarna efter matning som sin faderliga plikt och utför den väl. Den här lilla tjejen trollband oss båda två så fort hon kom ut i världen och landade på mitt bröst, hur har världen kunnat snurra utan dig på den lilla hjärtat?

6 kommentarer:

  1. Välkomna hem! Visst är det mysko att dessa småttingar inte alltid har funnits? Nu är dem ju så självklara.

    SvaraRadera
  2. stort grattis till er hanna! :) vilken liten sötknopp hon är!

    SvaraRadera
  3. Grattis i mängder till den lilla flickan. Visst är det märkligt hur självklar den nya lilla människan är från första sekunden hon är ute, och bara en liten stund innan så hade man så svårt att föreställa sig vem som gömde sig i magen? En härlig och spännande tid (med både enorma toppar och dalar ... ; ) väntar ... :)
    Kram!!

    SvaraRadera
  4. Ni är så fina så att man blir rörd bara av att se eran familj på bild. =) Det är verkligen något särskilt över detta lilla flickebarn. Hon kom verkligen med ljus lagom till jul.
    Stort grattis än en gång.

    Stor kram /Linda

    SvaraRadera
  5. Att höra dig skriva om hur underbart det är gör ju att jag håller på att längta ihjäl mig efter Junior! :D

    Ta hand om er och stort GRATTIS igen till lilla familjen!

    *kramar*

    SvaraRadera
  6. Rebecka22:25

    Välkommen hem! Och än en gång, grattis till eran underbart söta Astrid! Och som Linda Maria Karlsson sa, man blir rörd av att bara se på era bilder!
    Kram

    SvaraRadera