tisdag, december 07, 2010

Vecka 41 (40+0)

Så var dagen vi väntat på så länge här. Dagen då 23:an är beräknad att kika ut, men inte tycks den lilla vara särskilt brydd om det. Tydligen är det rätt trevligt där inne i magen, för det enda som känns är de små händerna och fötterna som boxar och sparkar mig i sidan. Stundvis trycker det på ordentligt neråt och emellanåt dyker det upp något jag antar är förvärkar, men det är inte särskilt frekvent eller ihållande. Jag blir dock lika glad varje gång, det betyder ju att det går åt rätt håll iallafall!

Skulle den lilla vara lika svår att övertala till att flytta ut som han/hon var till att flytta in så blir det igångsättning på julafton. Japp, vecka 42+3 som är gränsen för igångsättning om allt sett bra ut fram tills dess infaller 24 december. Vilken julklapp va?!

6 kommentarer:

  1. Marie13:50

    Tänk om 23:an kommer ut den 23:e, så lustigt det skulle vara. Ne jag tror att bebisen kommer ut under helgen någongång. ;0) den 11:e sätter det igång och 12:e kommer bebisen att kika ut.

    SvaraRadera
  2. Närå, jag tror 23:an kommer innan dess! fredag är en skitbra dag att fylla år på. Hälsa det ;-)

    SvaraRadera
  3. Therese15:57

    Våran lilla tjej valde att titta ut dagen innan igångsättning, det var lite lustigt när man var så inställd på att bli igångsatt.. :)

    SvaraRadera
  4. 9 december blir perfekt 23an, för det är vad jag gissar på! ;)

    SvaraRadera
  5. hihi, verkligen!

    SvaraRadera
  6. Marie: Det skulle vara bra lustigt :D Har lagt till din gissning på listan :)

    Therese: Vilken liten spjuver :D

    SvaraRadera