fredag, december 03, 2010

Tick tack

Ni har blivit så väldigt flitiga på att kommentera, och det tackar jag för! Är jättekul att få respons, och det blir mycket roligare att skriva. Jag skulle dock aldrig "kräva" kommentarer för att inte sluta blogga vilket förekommer här och var, det tycker jag är upp till bloggläsarna om man vill kommentera eller inte.

Försöker klura ut om jag ska svara i kommentarsfältet eller i era egna bloggar (ni som har), och hur jag ska undvika att missa att svara på kommentarer, försöker svara på alla så gott jag kan. Uppskattar varje ord! Tick tack snälla ni :)

Nu ska jag strax åka till jobbet för mitt sista pass, 09.55-18. Idag blir det kassa, varor och städa, städa, städa skulle jag tro. Vill ju att allt ska vara tiptop då Petra tar över!

5 kommentarer:

  1. Oh, spännande med sista dagen! Får se om mitt tips går in med en liten tjej på söndag morgon, i så fall är det inte långt kvar nu, vilket det ju iofs inte är hur som helst, men ändå...

    SvaraRadera
  2. Jag skulle heller aldrig kräva att folk kommenterade som vissa gör. Nog är det ju kul att få feedback men jag bloggar ju för att jag tycker det är kul, så skulle aldrig sluta för att folk kommenterar för lite.

    SvaraRadera
  3. Det är ju bara för att man måste gå in och läsa hela tiden nu när det när som helst kan bli "På väg till BB"-inlägget.

    SvaraRadera
  4. Sara: Det blir spännande att se ;) Vi lär nog befinna oss 10 mil från BB hemma hos svärisarna så det blir intressant ;)

    SvaraRadera
  5. Jag brukar försöka svara på kommentarerna i folks bloggar, eller i mina blogginlägg. Ibland glömmer jag av vilket inlägg jag frågat någon om något, och så hittar jag sen aldrig svaret på min fråga... Det är mitt tips iaf.

    SvaraRadera