onsdag, december 15, 2010

Familjen på rymmen


Pappan packade ner barnet i vagnen och gick ut på promenad, jag blev kvar hemma med min onda svanskota. Imorgon ska jag försöka ta mig ut på en liten sväng om det inte hinner bli svinkallt igen över natten, känner att jag mår dåligt i kroppen av att inte röra på mig överhuvudtaget. Nu njuter jag iallafall av en kopp the och läser reklamblad, räknas det som mammalyx? Jag tycker det känns lyxigare att mysa med sin bebis!

3 kommentarer:

  1. Jag vill oxå ut och gå! Men det har inte blivit nån barnvagnspromenad ännu för oss. Ville vänta lite extra med tanke på hennes infektion. och sen när det kändes okej så blev det -26 grader.

    SvaraRadera
  2. Fick du oxå onti svanskotan pga förlossningen? Min har äntligen börjat bli bättre det tog 7veckor ;/ Njut av bebisbubblan!!! Kram

    SvaraRadera
  3. Får du inte den där separationsångesten när Astrid försvinner ur sikte? Jag tyckte att det rev i hela mig de första dagarna om någon annan höll Isak och gick ifrån mig. Det är läskigt vad hormoner gör med kroppen (min åtminstone). Sen det där med bebisgråt, men det sitter fortfarande i för mig, hör jag ett litet barn gråta så är det som om hela mitt mamma-försvarssystem aktiveras och jag får en akut känsla av att vela trösta barnet, haha! Lite sött känns det i alla fall.

    Mötte Chrille när han var på väg ner för backen, jag körde ju bil så jag kunde ju inte tjuvkika :-(. Men tänkte att han nog var ut och invigde vrålåket :-)

    SvaraRadera