tisdag, december 14, 2010

God morgon..eller kanske förmiddag?

Min lilla familj ligger i sängen och sover, jag höll på att dö av svält och klev upp för att få i mig lite frukost. Är hungrig som en varg och skulle kunna äta hela tiden känns det som! Men det är enbart positivt, äter jag bra med mat så får lillan bra med mat. Det verkar som att hennes mage kommit igång ordentligt och likaså min matproduktion, det känns som att jag gjort en bröstoperation och "värre" antar jag att det kommer bli.

Härliga tider, här har man gått i 10 år och väntat på att något ska hända fram på bröstkorgen och så HELLO helt plötsligt. Vart är den där gilla-knappen när man behöver den?

4 kommentarer:

  1. Jodå, det är samma sak här! Fast sedan fick jag sådana där otroliga spänningar när mjölken riktigt rann till, kanske en vecka eller så efter förlossningen. Då var det hemskt! Såg ut som de skulle spricka. Men nu är jag tillbaka till att se ut som jag gjort en smärre operation eller så. :P

    SvaraRadera
  2. Grattis till tjejen och vad jag skrattade åt det sista i detta inlägget ;-)

    SvaraRadera
  3. Anonym13:21

    Jag kan tyvärr säga att efter ett tag går mjölkproduktionen ner eller brösten anpassar sig, tillgång och efterfrågan matchas.. hoppas du förstår. Dolly Parton lekte jag bara i 2-3 mån sen är brösten tillbaka i samma storlek, kanske lite slappare t.o.m.

    Grattis till lilla Astrid!!

    MVH/KarroBarro

    SvaraRadera
  4. Linda16:20

    Jag vet! Fantastiskt med dessa stora brön tyckte allt jag när det begav sig med amningen och bebis. Tyvärr får man tillbaka jag vet inte vad efteråt. Konstig storlek o slappa rackare. Ingen spänst alls! Men njut och hoppas du får behålla de små rackarna!

    SvaraRadera