tisdag, maj 17, 2011

11.000 plus i plånkan!

Denna bil alltså, den har haft något oljud för sig, som sedan helt plötsligt försvann. Då stack vi våra huvuden i sanden och låtsades som att det lagat sig själv, men givetvis började det om och lät värre och värre. Under helgen har vi inte velat använda den alls och Darlingen googlade vad som skulle tänkas vara fel. Han suckade, googlade lite till och började se mer och mer modstulen ut. "-Det verkar som att det kan vara (något med växellådan eller dylikt), och det ska tydligen kosta 11.000 att laga". Behöver jag säga hur det kändes? Skit pannkaka!

Så åkte han igår in på Volvo (dom är grymma här i Boden, duktiga och sjukt trevliga och hjälpsamma!), och en mekaniker körde en sväng med bilen för att försöka lista ut vad som skulle kunna vara fel. "-Det låter inte som något hjullager iallafall, det låter som att hjulen sitter löst". Darlingen efterdrog alla bultar då det började låta, så det sa han att han redan kollat. Mekanikern körde in bilen i verkstaden, och alla övriga mekaniker som var påväg hem stod och kollade. Sedan provade han att efterdra, och se på rackarns. Varenda bult gick att dra åt!

Det känns ju som att vi tjänat elva fina tusenlappar nu. Snacka om lättnad när han berättade, och jösses så pinsamt! Tur att det inte var jag som åkte dit, jag hade nog skämts ihjäl även fast jag inte kan ett dyft om bilar.

1 kommentar:

  1. Babyvakten är av märket Doro BM48 är modellen, det som är bra är att musiken slutar efter 15 minuter, så det är en passlig snutt när de ska somna :) och lampan som är som stjärnor uppskattar hon om nätterna :)

    Kramar!

    SvaraRadera