fredag, maj 20, 2011

Vår helg

Den är natten lägger vi i en liten låda och kastar bort. Jag är vid gott mod att kommande nätter ska bli bättre, för jag betvivlar att de skulle kunna bli sämre. Med bättre menar jag mer sömn, mer än 15 cm plats i dubbelsängen, en gladare bebis utan snor i näsan och inga läkande kissblöjor. Tack på förhand!

Idag ska vi plocka upp Sandra påväg till Luleå och sedan göra stan osäker. Mycket trevligt lär det bli, det vet jag redan. Att få strosa runt, surra och fika litegrann är som bomull runt hjärtat när man får göra det med dig vännen! ♥

Efter Darlingen slutat jobbet hämtar vi honom och åker vidare till Bredsel. Där blir det att bara vara och mysa tills imorgon då vi åker hem igen, för jag ska minsann iväg på äventyr utan Astrid för första gången. Det känns inte konstigt eller jobbigt alls, men vi får väl se hur det känns efter en timme eller två. Jag har köpt en flaska persikobubbel och en flaska mousserade vitt, snacka fnissig jag ska vara efter allt det sockret. Peach pearl är riktigt god men väldigt söt, ett tips till er andra nykterister som vill lyxa till det lite mer än trocadero. Kostar 25 spänn eller något sånt på systemet!

På söndag ska vi till Luleå och gratta Elina, och som jag längtar! Det känns som att vi inte setts på hundra år, snabbträffen under första maj var så snabb att den räknas inte. Kanske vi måste peppa varann litegrann inför vårruset som ska springas nästa måndag (alltså inte nu efter helgen utan veckan efter det), vi har nämligen inte förberett oss så väl någon av oss..





Några av mina fina tulpaner har slagit ut! Jag blir så glad varje gång jag kommer hem och möts av de här fina i rabatten.

3 kommentarer:

  1. Sandra11:17

    Ååå så glad jag blir och varm i hjärtat. Jag känner precis likadant! Ses snart, Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket, ja det kommer bli himla roligt, men garanterat mer jobb med 2 små :) Det kommer bli spännande att se hur Kevin kommer reagera på ett litet syskon!

    SvaraRadera
  3. Hoppas att ni får en riktigt bra helg! Själv ska jag bara jobba och slita ;-)

    Vad tror du om måndag fm för en lite dejt? På em ska vi till J:s mormor och morfar för lite kalas och middag.

    SvaraRadera