söndag, maj 22, 2011

Slöndag

Gårdagens bad i tunna var mycket trevligt och skönt. Vi har tidigare varit sugna på en egen tunna, och det intresset har inte svalnat, utan snarare tvärtom. Tack Petra och Krille för badet, och tack alla inblandade för surr och skratt! Vissa dagar längtar jag verkligen tillbaka på jobbet, och det främst för den sociala biten. Att träffa tjejerna utanför jobbet gör umgängesabstinensen lättare och att jag uppskattar dagarna hemma med Masse lite mer. Visst umgås jag med en hel del mamas och annat löst folk, men känslan av att man presterar något tillsammans med andra infinner sig inte i vardagen här hemma.

Efter ytterligare en gormig natt klev Darlingen upp med den lilla klockan 6, och jag fick sovmorgon till 9. Skönt, även om de där extra timmarna inte känns. Fast, jag vet ju inte hur seg i huvudet jag skulle ha varit utan dem, så säkert gjorde de nytta. Efter uppstigning, frukost och lite hemmabestyr åkte vi till Luleå och Palina för att gratta Elina.

Smarrigt fika, bus med Massen och frågesport sammanfattar nog dagen ganska bra. Skönt med kravlöst häng och goda vänner, er är vi mycket glada att vi har ska ni veta! Det var dock svårt att ta rätt unge när vi skulle hem, i soffan satt nämligen två nästan identiska små varelser..

1 kommentar:

  1. Haha hon är ju bara för söt! Sitter hon helt själv nu? Guuud vad duktigt! Joel vill bara luta sig framåt hela tiden, det gör han när han ligge på rygg också :) Knäpp unge är han! :)

    SvaraRadera