tisdag, maj 17, 2011

Sömntutan

Efter en superbra natt men lite magknip på morgonen så somnade den lilla om i min famn. Så mysigt, skulle kunna ligga här hela dagen om det inte vore för min kurrande mage.

Tror vi kommit på varför hon sovit så dåligt-hon har ju saknat Emil! ;) Igår fick hon glo på honom i nästan två timmar då han kom på besök med sin mamma och pappa, och sedan sov hon som en stock. Väldigt uppskattat av hennes trötta föräldrar kan jag säga!
Published with Blogger-droid v1.6.8

4 kommentarer:

  1. Klart att hon har saknat sin kompis! Jag märker också att Cornelia somnar lättare på kvällen om hon har varit bland andra barn på dagen, behöver nog den stimulansen har jag kommit fram till ;-)

    SvaraRadera
  2. Det som vi har i sängen, är en babyvakt, nattlampa och godnattmusik i ett :) Så det är något hon tycker om att se på och gillar :)
    Dock gillar vi ju inte när hon ligger och tar på dem om nätterna ibland när vi har vakten i vårt sovrum och jag vaknar alltid av det :) men det är ju bra att vakna också :) :P

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Anonym10:55

    Heja Astrid! när Arvid var liten fick jag höra att han skulle ha svårt att sitta då han hade så lite hull som kunde hjälpa att hålla honom uppe, hehe det var nog som för Astrid, tvärt om! Han satt stadigt första gången dagen före sin fem månadersdag så plattrumpor är nog inte så dumt ändå;) /Marie

    SvaraRadera
  4. Vad skönt det ser ut!

    PS: Du har en award hos mig!

    SvaraRadera