tisdag, maj 24, 2011

Våran tisdag

Idag provar vi nya matningsrutiner för den lilla. Gröt till frukost och kvällsfika, mat till lunch och middag. Lite frukt där emellan om hon vill ha och amning/flaska under natten. (Tidigare har det varit amning/flaska till frukost, kvällsfika och under natten, mat till lunch och gröt till kvällsfika.)

Till frukost har jag ätit varma mackor med chilisås, skinka, mozarella och basilika. SMARR! Skulle egentligen avnjutas till lunch igår, men det blev bara inte så.

Vi höll på att missa sophämtningen idag igen. Turligt nog såg jag när sopbilen passerade på vår sida av vägen och insåg efter en snabb koll i kalendern att det var dax idag, men inga soptunnor utdragna. Hann med nöd och näppe ut i shorts, uppdragna strumpor och foppatofflor för att dra över tunnorna till andra sidan vägen. Puh, sist fick vi nästintill stampa ner soporna för att klara oss till nästkommande tömning. Hoppas att ingen förutom sopgubben såg mig.

Ikväll blir det PF (pappafritt) på kullenvägen 10. Han ska nämligen på bio med farbror Jocke, och jag ska nog ta tillfället i akt att roa mig med att surpla thékopp och läsa bok. Astrid ska förhoppningsvis sova.

Strax, då det ljuva odjuret vaknat, jag klippt hennes små klor och klätt oss båda så ska vi promenera iväg till Anna och Alice för lek och lunch. En bra förmiddag utan tvekan!

1 kommentar:

  1. Precis som du skriver att ni ska testa med Astrids matrutiner har vi och för oss fungerar det riktigt bra. I och för sig så äter hon bara välling på kvällen och natten nu, hon är så nöjd med maten och frukten så det räcker så.

    Ni verkar haft en mysig tisdag!

    SvaraRadera