torsdag, maj 05, 2011

Adjökens adjö!

Idag har vi träffat Sara och Cornelia på stan i Luleå för lunch och lite shopping. Matchande byxdressar fick de små, det var nog ödet då det endast fanns två stycken kvar och det var rätt storlekar. De rara små var idag mer intresserade av varandra än sist, nog märks det att dom växer och utvecklas så det knakar. Tack för idag Sara!

Innan vi brummade iväg till Luleå hann jag städa litegrann här hemma, och när vi sedan kom hem hann jag städa färdigt. Mycket roligare att öppna dörren till ett rent och snyggt hem då man varit borta än att börja städa. Väskorna är packade, bara det sista i necessärerna som ska i, och lasta in alltihop i bilen då Darlingen kommit hem. Tror att vi har dubbelt så mycket packning nu än vad vi vanligtvis har då vi reser, det fick bli en liten extra väska med blöjor och mat åt den lilla, och då är det bara fruktpureér, gröt och ersättning som ska med. Hujedamig!

Vet inte om det blir något bloggande från poolkanten, men det lär ni ju märka. Om inte så hörs vi om en vecka. Tack för alla kommentarer med tips om solskydd/mat/att resa med barn, guld värt för oss som är nybörjare på området.

So long, långkalsong!



Sötast i världen, eller hur? Och då menar jag givetvis byxdressen ;)

7 kommentarer:

  1. Ha det så jätte gott i solen!! :) kram ifrån oss

    SvaraRadera
  2. Ja den va riktigt riktigt söt! :)

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får en bra resa!

    SvaraRadera
  4. Tack själv för en trevlig dag!

    Vi måste ju se till en träff i sommar när de har sina matchande kläder på sig, hur gulligt som helst!
    Testade byxdressen på Cornelia och den var lite stor nu så den blir perfekt i sommar.

    Ha nu en underbar semester så hörs vi när ni kommer hem!

    Kram Sara & Cornelia

    SvaraRadera
  5. Hoppas ni får en underbar resa nu :)

    Kramar!

    SvaraRadera
  6. läste detta inlägg tidigare idag och har gått och trallat på just rubriken sen dess, haha. hoppas att ni får en riktigt härlig semester och att allt flyter på bra med lilla astrid! kram.

    SvaraRadera
  7. Hahaha.. jag köpte just en likadan byxdress till mig på HM. :P

    Trevlig resa!

    SvaraRadera