tisdag, maj 31, 2011

Hallå tiden, vart är du?

På förmiddagarna när jag funderar vad som skall göras under dagen så slutar det ofta med att jag tänker "det där kan jag göra på eftermiddagen". Men eftermiddagarna har som slutat existera här hemma! Det blir alltid promenad efter lunch, kring klockan 13, och har man tur får man sällskap av en eller två andra barnvagnsrullare.

Som igår, och idag. Efter promenad och lite lekparkshäng blir man ju sugen på lite fika, och när man fikat är klockan 16 och eftermiddagen börjar nå sitt slut. Då är det dax att laga middag och invänta pappan, och hips vips är det kväll.

Från att ha haft all tid i världen (nästan för mycket tid ibland, så är dagarna nu rätt fyllda med rutiner och roligheter. Bra både för mamman och bebisen!



Asse fick låna Elinas medalj igår för fotografering.
Om några år får hon fixa egna!

3 kommentarer:

  1. Vilken fin bild! :)

    SvaraRadera
  2. Jag vet att det står lite olika på nätet men i vår bruksanvisning till vattenkokaren står det att man ska täcka botten med hushållsättika och låta stå några timmar.

    Jag gjorde lite mer! Blandade 24%ig ättika med 6 dl vatten. Lät allt det stå i vattenkokaren nån timme. Kokade upp, lät det svalna, kokade upp igen. Sen hällde jag ur det och kokade ur den med vatten ett par gånger.

    SvaraRadera
  3. Heja till er båda!!!

    SvaraRadera