onsdag, oktober 02, 2013

Att flytta

Elsa valde en bra dag att vakna tidigare än vanligt, idag jobbade Crille och i vanliga fall så hinner de inte ses på morgonen då. Men vi tog oss upp ur sängarna alla fyra i god tid idag, och efter frukost och lämning på föris så tog jag och Elsa en promenad med Anna och Nils. Superhärligt väder, såna här dagar kan man nog inte göra annat än att älska hösten! Det har flyttpackats, vi har haft After Föris med Edit, Nils och Anna, och ätit veckans nya rätt, som jag dock inte tänker rekommendera. Den var inte så god med andra ord.

Under dagen har jag, som sagt, med min fantastiska hjälpreda hunnit packa ner en hel del av gästrummet (som även fungerat som kontor/allmänt skrotupplag), och ikväll hann jag färdigt. Det går framåt, med fyra veckor kvar till flytt så känns det som att inget kommer behöva bli packat i panik iallafall. Snart ska vi börja köra undan allt som ska magasineras (utemöbler och sånt som vi inte kommer behöva i lägenheten), och det kommer göra stor skillnad i förrådet. 

Vår första tanke var att magasinera massor av saker som vi skulle kunna klara oss utan, men med tanke på att vi kommer gå igenom alla fyra årstider så är det lite svårt. Det är ju inte som att vi kommer bo trångt, och vi kommer ha ett förråd som hör till lägenheten, det var mest för bekvämlighets skull. Det blir nog bra, extra flyttlådor innebär ju extra motion!

2 kommentarer:

  1. Anonym12:40

    Skönt att börja i så god tid med packandet!

    SvaraRadera
  2. Anonym07:09

    Så skönt att börja i tid och samtidigt få rensa litegrann. Då vi skulle flytta hit så började vi också tidigt. Den gången var alla lådor märkta med vilket rum de skulle till och vad de innehöll. Kan säga att den flytten gick fort :)

    Lillaunderbarn.blogg.se

    SvaraRadera