söndag, oktober 27, 2013

SAN BAN!

Idag har vi varit ute och lekt i snön för första gången den här vintern! Båda flickorna var glada över det vita på backen, Astrid gjorde snöänglar, Elsa kollade på och skrattade åt galenskaperna. Allt blir så fint när det där vita täcket lägger sig, och det blir så tyst. Vi promenerade i skolskogen, pratade om vintern, flytten och allt annat som dök upp i det (snart) treåriga huvudet.

Ikväll har vi byggt duplo och haft musik på i bakgrunden och jag nynnade med i alla mysiga Disneysånger och barnvisor som Astrid har på sin spotify-playlist. Ingen av barnen var särskilt brydda om musiken förrän Sean Banan dök upp, då flög Astrid bokstavligen upp från parketten och skrek "-HÖR DU MAMMA? DET ÄR SAN BAN!". Elsa var inte så mycket senare på att visa sin uppskattning genom att dansa, men hon gungar inte som de flesta andra småbarn, hon böjer på knäna och stampar frenetiskt i golvet. Ser riktigt festligt ut, ska försöka fånga det på film så ni får se.

Nu har vi en rolig och väldigt händelserik vecka framför oss. Jag jobbar mån-tors, imorgon kommer familjen Pettersson hit på middag, på tisdag kommer utsättaren och märker ut vart på tomten vårt hus ska placeras och det är besiktning av lägenheten vi ska flytta in i (Crille och barnen ska vara med, ha så kul älskling). På onsdag eftermiddag har vi byggsamråd på kommunen (tar med iPaden och hoppas att den underhåller barnen så bra att de sitter still och inte är så högljudda), på torsdag åker flickorna till Bredsel och vi ska ha ALLT färdigt för flytt.

På fredag så smäller det! Möte på banken för att håva in lite stålar (från försäljningen) och flyttlasset går, är väldigt glad över att vi hyrt en höglyftstraktor som ska lyfta upp mig och alla flyttkartonger plus mindre möbler till fjärde våningen så jag kan hiva in dem till Crille genom fönstret. Vi sparar många vändor i trappen, och det kommer gå så mycket snabbare. Vi siktar på att ha fått in allt i lägenheten och placerat ut möbler på fredag, på lördag är tanken att vi ska packa upp ALLT, får väl se hur vi lyckas. Köket och barnens rum är prio ett iallafall, så att de får komma hem till ett ombonat hem istället för att flyttkaos på söndagen då vi hämtar dem i Bredsel.


2 kommentarer:

  1. Anonym20:16

    Kul med snö! Signe har pratat om allt hon ska göra när snön kommer. De måste pratat om snö på förskolan.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Anonym20:20

    Här i Skövde med omnejd har vi runt 13-16 grader varmt på dagarna och jag vill ha snö snö snö. Det ser jättehärligt ut med snö.

    SvaraRadera