torsdag, oktober 10, 2013

Lite snabbt

Hej och hå, vad dagarna går snabbt. Väckaren ringer, det säger SVISCH och så är det godnatt. Hinner inte med någonting känner jag! Allra minst att blogga, eller svara på kommentarer för den delen. Men snart så lugnar det ner sig litegrann (hoppas jag).

Gårdagens pricktest gick som förväntat, fortsatt positivt på ägg. Men vi har idag börjat introducera mjölk! Mer om det sen, nu hoppas vi att lilla magen ska klara av mjölken, och att långsam introducering ska göra att allt går bra.

Middag blev det igår på Allstar, i sällskap av Anna och Jenny. God mat, surr och skratt, en sån där skön kväll som tankar batterierna! Tack tjejer! 

När jag kom hem efter jobbet ikväll så åkte Crille iväg med saker som ska magasineras. Skönt att få det gjort! Astrid ville prompt vara uppe längre än sin lillasyster, och nöjde sig inte med vanliga kvällsyoghurten, tydligen hade hon inte fått någon mat på hela dagen och var såååå hungrig. Skulle natta Elsa först och sedan skulle det bli kvällsfika i soffan. När jag kommer ner från att ha sövt Elsa sov Astrid på soffan..hoppla bara! Hon vaknade till och fikade, men då jag sedan skulle natta henne så somnade jag själv, bra jobbat..Nu gör jag tidig natt!


1 kommentar:

  1. Skönt att det "bara" var ägg hon reagerade positivt på. Det blir ju lite enklare då när man har andra allergier i familjen samtidigt. Kan förresten tipsa om Kakboken.com om du inte har kollat in tidigare - specialiserade på bakböcker utan ägg och mjölk. De jobbar dessutom för fullt med en glutenfri, ägg- och mjölkfri bakbok som ska komma ut runt årsskiftet:-).

    Hinner heller inte med att läsa och kommentera på bloggar längre... Det är rätt fullt upp med jobb och barn...
    Kramis

    SvaraRadera