onsdag, oktober 30, 2013

Inventering med lilla O

Imorse hade vi inventering på jobbet, och det gick som smort! Vi var 15 stycken som hjälptes åt, och utan stress hann vi färdigt innan öppning. Lilla O var med som moraliskt stöd, hans mamma Gun är föräldraledig nu men var ändå med och blippade. Gullungen där alltså, man vill mest gosa och knosa på honom hela tiden!

Bortsett från inventering så har jag och småbrudarna varit på soptippen och lämnat in saker på Returidé, Crille har varit på möte på kommunen angående husbygget och så tog vi oss en kvällspromenad med vagnen. Det var så stjärnklart både igår och ikväll, Astrid är så fascinerad, och jag förstår henne. Magiskt vackert med en nattsvart himmel upplyst av små lysande prickar.

Nu förbannar vi att flyttkartongerna återigen tagit slut, vi behöver nog 10 till. Bra att komma på det 21:00, det finns ju jättemånga ställen som saluför sådant den här tiden på dygnet. Vi får pyssla på med annat istället, Crille håller på att städa ur tvättstugan, jag håller på med det värsta jobbet av alla (när jag inte bloggar det vill säga). Rensar bland alla mina nummer av Buffé och Mersmak, snyft, jag skulle vilja behålla allihop. Fast det känns ju inte så rimligt med tanke på att jag aldrig läser dem utan bara har dem där som någon slags undanstoppad inspiration..

1 kommentar:

  1. Anonym16:15

    Nu är det nära flytten. Heja er!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera