onsdag, oktober 23, 2013

Godkväll kära ni

Först av allt, tack för all fin respons på mitt förra inlägg, både här i kommentarsfältet och på facebook. Det värmer!

Idag har vi pysslat på som ena hustomtar. Soptippen och återvinningen har ärats med vår närvaro, det har kånkats möbler och flyttlådor, tvättats och städats. Crille har satt in nya fästen för bilbarnstolarna, bytt de där glödlamporna och dammsugit bilen. Och till middag serverades det buffé, även kallat frys- och kylskåpsrensning. Astrid valde raggmunk, makaroner, bregott, bacon och majskorn. Nästa år blir man nog tillfrågad att vara med i Kockarnas Kamp, om man fortsätter servera sådana här kulinariska läckerheter!

Vi frågade Astrid vad hon ville hitta på imorgon, och badhuset kom genast på tal. Då bestämde vi oss för att lyxa till det med bad på annan ort, och det givna alternativet är ju då Piteå Havsbad. Innan bad så ska vi träffa faster Johanna, käka middag och sedan plocka upp faster Ebba när hon kommer med bussen från skolan. Jag är taggad, gillar äventyrsbad lika mycket som mina döttrar, men inte riktigt lika mycket som Crille, han är helt galen i att bada. Man får nästan lura upp honom ur plurret, precis som med små barn.

Astrid tog med sig fint förskolepyssel hem idag, ser ni vad det ska föreställa? Crille fick en sur blick när han ifrågasatte vad den där gula är för något, det är inte lätt att gissa alla gånger!




1 kommentar: