måndag, oktober 14, 2013

Någon på Älvsbyhus hör bön

Älvsbyhus är ju inte direkt känt för att leverera de lyxigaste husen, men de allra mest prisvärda. Vi känner oss väldigt nöjda med standarden vi får efter våra tillval, men det finns två saker som vi känner att vi kompromissar med, för prisets skull.

I lilla toan och tvättstugan fanns det tidigare bara standard, inga tillval när det gäller vägg och golv. Våtrumsmatta med grått golv, lila/grå väggar och en hiskeligt ful bård. Vi valde vid vår beställning bort väggmattan i lilla toan, och tänkte välja annan matta/kakel genom externa hantverkare. I tvättstugan känns det för meckigt att byta med tanke på att allt sitter monterat vid leverans (värmepump osv). Där kommer vi med andra ord inte släppa in någon på rundvisning, får väl skylla på obscena mängder smutsig tvätt eller så.

MEN! Någon på Älvsbyhus hör bön, och nu finns våtrumsskivorna som är standard i badrummet som tillval till lilla toan. Bingo! Ka-tjing! Hurra!

Nu är det ju bara en annan liten detalj, det där med fönsterbrädorna som inte är infällda utan är utanpåliggande. Vilket jag inte gillar alls. Vem ska man bjuda på bulla för att få den här lilla detaljen fixad innan fabriksordern ska vara inlämnad? Och våtrumsskiva även i tvättstugan, då bjuder jag på fredagsfika året ut!


Stormönstrat i badrummet..


smalmönstrat i toaletten!

2 kommentarer:

  1. Anonym05:54

    Kul när man blir nöjd!

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
  2. Anonym08:43

    Den väggtapeten och bården som idag används kommer att utgå pga att leverantören byter kollektion. Dock är det inte klart vilket väggmatta och bård som kommer att ersätta.
    /Älvsbyhus

    SvaraRadera