fredag, oktober 25, 2013

Nu tror ni att jag blivit galen

Men det är inte riktigt som det ser ut att vara. Jag håller inte på att julpynta Kullenvägen 10 en vecka innan flytt, men vi håller däremot på att packa om julpyntet. Bättre kartonger, bättre ordning och ÄNNU MER JULPEPP!

Vi har lyssnat på julmusik och slagit vad om hur många gånger granen kommer välta i år. Crille gissar på en, jag gissar på två. Men vi tror iallafall båda två att Elsa kommer vara en bidragande faktor..Och då är det ju tur att vi bytte till pumlor i plast det året då Astrid kom. De fina handmålade glaspumlorna får ligga kvar i sina kartonger några år till tror jag, och dessutom passade vi på att byta färgtema när vi ändå skulle köpa nya, och nu är jag inte så förtjust i rött/guld. Det hinner jag väl kanske bli lagom tills barnen är stora nog att låta bli granen!


En favorit från Pentik


Jag sparar alla julkort tillsammans med julpyntet, alltid lika kul att bläddra bland när man plockar fram kartongerna med pynt. Sista kortet mormor skickade till oss ska få komma upp på kylskåpet i år ♥


Finaste, handmålade pumlorna kommer från 

2 kommentarer:

  1. Linn22:11

    Åh pumlor! Världens bästa ord. Jag jobbar hårt för att omvända alla stockholmare som envisas med att kalla det för julgranskulor. /Linn

    SvaraRadera
  2. Jättefina pumlor! Jag längtar riktigt mycket efter att få sätta upp all julpynt, men om jag håller mig till mitten av november så är jag duktig ;-)

    SvaraRadera