fredag, mars 28, 2014

Det kom ett mail från Polisen

Jag bor ju inte själv i Luleå, men vet att ni är en del Lulebor som läser här. Därför tänkte jag tipsa vidare om innehållet i mailet som jag fick häromdagen, från Polissamordningen som vill ha konkreta tips på hur de kan utveckla kontakten mellan polis och allmänhet. 
Nu har ni chansen att framföra ris eller ros, antingen genom att delta vid en medborgardialog, maila, twittra eller kommentera på Facebook. Och så bjuds det på korv med bröd, bara en sån sak!
Nästa torsdag den 3 april är alla Luleåbor välkomna att delta vid en medborgardialog tillsammans med polisen på Kulturens hus klockan 17.00 – 18.30. Vi bjuder på korv med bröd. Men det går lika bra att skicka in förslag innan mötet via fraga@polissamordningen.se, #polisenlyssnar på Twitter eller som kommentar på www.facebook.com/polissamordningen
Frågor som vi vill ha konkreta förslag kring är följande: Är Polisen bra? Vad kan de göra bättre? Hur vill du att Polisen i Luleå ska jobba? Hur vill du att kontakterna med Polisen ska bli bättre?
Ta chansen att påverka, och ät en korv för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar