lördag, mars 22, 2014

Skidåkning

Jag och Astrid vaknade strax innan 6, pigga som två små mörtar. Hon somnade snabbt igårkväll efter att ha varit trött större delen av eftermiddagen, och jag råkade somna i soffan innan klockan slagit 9..det var en just snygg datenight det! Så vi hade ju fått våra timmar när vi vaknade imorse, även om det var lite tidigare än vanligt.

Jag roar mig med att läsa träningsbloggar och Astrid har fått låna pappans iPad. Elsa och Crille sover fortfarande inne i flickornas rum. Jag blev så himla, himla taggad på en dag i skidbacken med Astrid efter att ha läst om Lofsans fjällsemester tillsammans med barn. Började prata om det med henne och hon föreslog flera olika dagar, tydligen peppad hon också. 

Kruxet är att jag är ledig två helger till innan skidsäsongen är slut, den ena helgen så är lördagen uppbokad till 30-årsfest, och den andra är det påskhelg med fullt i backen. Jag är ju ledig veckodagar, men det känns som att det inte blir bra att åka själv med båda barnen, även om Astrid då kan åka längst ner i backen och Elsa knata runt. Jag vill kunna fokusera på henne fullt ut och göra det till något riktigt roligt från start. Ska kolla upp vart man kan åka kvällsåk, och vilka tider det är, nu vill vi ut i backen!

Har ni några bra tips för åkning med småbarn så dela gärna med er!


2 kommentarer:

 1. http://www.boden.se/bodens-kommun/tillvaxtforvaltningenkulturochfritid_fritidiboden_skidsport_pagla

  kåbban har väl kvällsåkning på fredagar? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för länken! Kåbban har ju alltid på fredagar, men jag jobbar alltid och slutar som tidigast 17, så det känns liiiite tight..Iofs så skulle det ju gå, måste planera i kalendern nu! :)

   Radera