torsdag, mars 27, 2014

När vi gick på catwalken

Den här kvällen har Astrid sett fram emot väldigt mycket, kvällen då hon skulle få gå modevisning! Gallerian jag jobbar i har kvällsöppet till 21 sista torsdagen varje månad, och ibland är det större arrangemang i samband med det. Ikväll var vi tre butiker som visade kläder, väskor och skor, och frisörsalongen Trudes fixade våra frisyrer. 

När jag hämtat Astrid vid 17 och vi kom till stan så sa hon att hon var lite rädd, jag frågade varför och hon sa att det kanske skulle vara många människor där. Tänkte att vi ser väl hur det går, tycker hon att det är jobbigt så struntar vi i det, men det var inga problem. Hon åkte rulltrappa som om hon aldrig gjort annat och bjöd till och med på lite schyssta moves i form av hopp, spurt och snurrar på andra varvet (vi hade två ombyten).

Efteråt gick vi på en liten shoppingtur, och det är ju så himla mysigt att hitta på saker bara hon och jag. Även om det handlar om att köpa nya trosor, fynda ett nagellack och lite annat. Astrid fick välja ett plagg från modevisningen och valde den randiga klänningen, jag behöver kanske inte säga att jag köpte en matchande till mig själv?

När vi satte oss i bilen och åkte hem så hördes det från baksätet; "-Det var himla roligt. Kan vi inte gå modevisningen en gång till mamma?". Det här blev nog en kväll hon kommer minnas enbart med glädje.


Första ombytet, klart jag inte kunde missa en chans att matcha oss ;)


Andra ombytet, tillsammans med Annika och Elin. 
Jag och Astrid körde sporttema!
Tack snälla Emelie för lån av foto ♥


10 kommentarer:

 1. Anonym06:58

  Så kul och fina ni är! Klart att ni ska matcha. Blev själv sugen på det.

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så kul att matcha barnen med varandra, att sedan kunna matcha dem med sig själv, det är ju ÄNNU bättre ;)

   Radera
 2. Men attans, jag behövde verkligen inte bli sugen på en randig klänning till... men så fin och vet ju att E skulle älska att matchas. Henns favvo är när hon och lillebrorsan kan ha "samma lika" i klädväg. När de fyllde år senast önskade vi dem samma tröja/body och byxa och vilken hit!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barnen gillar också att bli matchade :) Och jag gillar att matcha dem med mig själv, haha :)

   Radera
 3. Anonym13:51

  Vart finner man den randiga klänningen???Superfina är ni!

  SvaraRadera
 4. Så fina ni är! Grymt fina kläder, nu blev jag riktigt sugen på att shoppa :-)

  SvaraRadera