måndag, mars 24, 2014

Tillbaka till allvaret..typ

Senast både jag och Crille jobbade samtidigt var då Astrid fortfarande bodde innanför min navel, det vill säga för ungefär 3 år och 4 månader sedan. Helt galet! Någon av oss har varit föräldraledig eller sjukskriven (jag på slutet av graviditeten med Elsa) sedan dess, men imorgon är det tillbaka till allvaret som gäller.

Jag tänker fira det hela med att premiärvabba! Astrid blev nämligen febrig igårkväll och är lite hes och hostig, så hon har varit hemma idag och kommer vara hemma imorgon. Så vitt vi minns så har hon inte varit hemma sjuk sedan förra våren, alltså för ett år sedan. Blev alldeles full i skratt, snacka om fantastisk timing!

Elsas inskolning har gått bra, idag lämnade Crille henne precis som en vanlig dag, hon blev ledsen när han gick på morgonen men annars var det inga problem. Hon hade ätit bra av risotton som serverades till lunch och sov middag i TVÅ TIMMAR. De fick väcka henne vid hämtning, kors i taket, så länge sover hon sällan hemma.


Innan jag cyklade iväg till jobbet så byggde jag och sjuklingen plusplus, en mycket uppskattat present som hon fått av Edvin och Klara ♥

2 kommentarer:

  1. Anonym05:59

    Typiskt med sjukdom. Krya på sig.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera