onsdag, mars 19, 2014

Vecka 12

Alltså, jag är medveten om att det är väldigt mycket som är SUPERHÄRLIGT, rosa moln och mjukt fluff här på bloggen just nu. Men det är ingen frisering av sanningen, utan allting bara faller på plats eftersom och vi glider räkmacka.

Kollade skatteåterbäringen ikväll, vi går med stadigt plus (redan innan försäljningen av Kullenvägen 10 redovisats) och Crille blev så glad att han stoppade upp en penna i näsan.

I måndags föddes två små raringar, häftigt att Maja väntade 9 dagar över tiden och Arvid kom 3 dagar tidigt, men ändå prickade de samma dag! Nu längtar vi efter att få träffa dem, deras föräldrar och Arvids storebror Vidar.

Igår var vi till Älvsbyn för att lämna in bilen (tredje gången och de kan fortfarande inte få till det, snart blir det en jävla dynamitgubbe i avgasröret, där har ni något mindre rosafluffigt), fikade på Café Storgatan, besökte några av Älvsbyns affärer, hälsade på mormor Harriet och åt sedan middag på Café Storgatan tillsammans med Palina. Gott fika, fin shopping (älskar typ ALLT på Blommor&Ting), en trevlig pratstund med Crilles mormor och god middag i gott sällskap. En dag i toppklass trots att jag hatar vår bil!


Rulla nyvagnen oppa bojn!

Veckans träning blir yogamåndag, aerobicstorsdag och bodybalancefredag. Lyxproblem när man har så många pass man vill gå på och är peppad på att man måste sålla för att tiden inte riktigt räcker till. Träningsglädjen är, som sagt, in da house.

Jag jobbar helgen, men vi har en 50-årsmiddag på lördag som gör att det känns festligt ändå. Och vi har sagt att vi ska laga något extra gott på fredag och sitta vid köksbordet och surra över middagen efter att barnen somnat. Det kommer bli en fin helg tror jag!

Idag efter förskola x 2 så åkte vi direkt till stan för att köpa mörkläggningsgardiner (Elsa har börjat göra morgon vid 05, inte okej), och sedan gick vi upp och hämtade digestivekex, russin och riskakor med smak av skafferi innan vi hade picknick ute i lekparken! Astrid utnämnde det hela till "-Den bästa picknicken i världen" och jag håller med henne. Det börjar vara bart på sina ställen nu, så Elsa kan färdas utan att halka på all denna is som täckt 95% av marken sedan januari (typ), och båda barnen hade så himla kul. Jag njöt av solen och gladdes åt deras glädje, sedan plockade vi kottar som vi ikväll målat med vattenfärg. Imorgon ska de få ögon och bli djur! Känner mig som årets roligaste mamma, skön känsla.4 kommentarer:

 1. Vad härligt att ni har sånt flyt med livet! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns helt otroligt när allt, verkligen allt, bara flyter på till vår fördel :)

   Radera
 2. Anonym08:33

  Vilken härlig vecka!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera