lördag, mars 01, 2014

Min kärlek till fredagar

Det är något särskilt med den sista veckodagen innan helgen, oavsett om jag är ledig eller jobbar lördag och söndag. Det kommer bli lite annars med rutinerna när Crille börjar jobba, men då gör vi nya bra vanor istället!

Nu när Crille är föräldraledig så har jag ju haft sån tur att mitt schema gjort att jag kunnat träna på morgonen innan jobbet 2/3 fredagar, och det är en så otroligt skön start på dagen. Igår var en sådan dag, och jag ska verkligen passa på att njuta de två sista fredagarna som det passar innan Crille börjar jobba igen.

Den perfekta fredagen: Uppstigning, iväg till gymmet. Komma hem till framdukad frukost, äta i lugn och ro tillsammans alla fyra med tända ljus på bordet. Duscha och göra mig färdig för jobbet, promenera/cykla dit med musik i öronen. Jobba, äta lunch och hinna med en snabbfika tillsammans med Crille och barnen som har fredagsfika på stan som tradition. Promenera/cykla hem från jobbet med musik i öronen, busa en stund och sedan natta barnen, äta middag tillsammans med Crille när de somnat. Krypa ner i soffan och kolla film eller något annat på tv. Och fredagsbuketten i en vas såklart.

Som en kombination av vardag och helg, det bästa av två världar liksom!


4 kommentarer:

 1. Anonym18:41

  Att ha helgen framför sig är underbart!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det verkligen, och imorgon är det dags igen! Tjoho!

   Radera
 2. Oj oj vad ni hinner med! Det låter som en himla härligt fredag.

  Tror visserligen att jag just nu är inne i en extrem avisperiod eftersom maken för tredje fredagen i rad kommit hem från jobbet och sagt "jag mår lite dåligt". Längtar tills vi får vara friska och kan få igång en vardag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att ni längtat efter att få komma tillbaka till friska vardagen!

   Radera