lördag, mars 15, 2014

Veckan i form av babbel

Tiden har bara rusat iväg varenda kväll den här veckan, och dagarna har varit fulla av roligheter och jobb. Det här har vi sysslat med:

Vi har fått hem tapetkataloger, prover på våtrumsmattor och fabriksorder från Älvsbyhus. Shit pommes! Så nu planeras de sista tillvalen, och på tisdag MÅSTE vi vara färdiga med våra beslut. Imorgon ska jag ringa min pappa och ställa lite elektriska frågor (pappa vet bäst).


Det är fortfarande snöigt på tomten

En riktigt bra träningsvecka har det varit. Yoga onsdag, aerobics torsdag och body balance fredag. Jag är lite mör i benen, men känner mig väldigt skönt utsträckt i kroppen. 

I onsdags var jag och Elsa på bibliotekets babysång, det var lika trevligt som vanligt. Jag skrålade, Elsa försökte äta upp ett maracasägg och dansade lite halvhjärtat till Här dansar Herr Gurka. Innan det började så hann vi vara ute och leka lite, jag tyckte att det blåste kallt, Elsa tyckte att det var hysteriskt roligt att köra låtsasbil och åka rutschkana.


Torsdag blev det afterwork på Brännastrand med tjejerna från jobbet, och sedan afterafterwork hemma hos Emma där det serverades varma bär med vit choklad och glass. Jag som skulle cykla hem i stormblåst blev väldigt glad över att få skjuts hem av Anna efteråt. Har blivit rädd för att vara ute själv sent om kvällarna efter att en tjej blev överfallen för någon vecka sedan. Turligt nog gick det bra för henne, men fy farao så obehagligt! Och jag blir så ARG över att jag inte kan känna mig trygg bara för att klockan visar sent och jag vistas ute som ensam tjej.

Vi har sålt barnvagnen, SNYFT. Nu väntar vi på på dess efterträdare (en BJ City Mini 4W), men den där kära vagnen som fått ett nytt hem förtjänar ett eget inlägg. Materiell kärlek när den är som bäst! #barnvagnslove

Idag fyller farbror Kocko år, så efter att jag slutat jobbet åkte vi dit för middag och tårta tillsammans med resten av familjen. Mums, jag är fortfarande så himla mätt trots att det är flera timmar sedan vi åt. Och snart fyller han 30 den där gamla mannen, tänker aldrig låta honom glömma att han är 1,5 år äldre än mig.

I morse skallade jag handfatet när jag böjde mig ner för att plocka upp en tappad blöja. Det smällde till i hela huvudet och nu har jag en bula i blåaktig ton mitt i pannan. Väldigt snyggt, om jag får säga det själv.

Det var vecka 11, hur ska du kunna bräcka detta då, vecka 12?

4 kommentarer:

 1. Det låter som en bra vecka. :-)

  SvaraRadera
 2. Anonym10:17

  Så spännande med allt husfix!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det verkligen! :)

   Radera