onsdag, mars 12, 2014

Stockholmsresan

Resan ner till Stockholm och systerfamiljen var fin, så fin. Att se sina barn bilda flock med kusinen Ted och leka, bråka om leksaker och ta i hela vägen från tårna när de skrattar ihop, man blir ju alldeles varm i hjärtat.

Det var varit riktigt fint väder och vi har passat på att vara ute i vårsolen. Inte mindre än fyra lekparker har avverkats, och x antal caféer..I en av lekparkerna träffade vi på Jenny och stora E, jag älskar bloggbekantskaper, så kul att ses på riktigt! Och på flygplatsen hade en annan internetbekantskap sett oss, liten värld vi lever i alltså.

Elsa har sovit middag utomhus i vagnen alla dagar, och det väldigt ordentligt för att vara henne. Astrid har varit lyrisk i sitt upptäckande av denna nya stad, båda barnen har trivts bra i Stockholm alltså! Fel låt vann i melodifestivalen, men chipsen var goda. Moster Linda och Daniel kom och hälsade på, det blev innebandymatch i vardagsrummet och Daniel var ivrigt påpassad av de små. Vi besökte Kulturhusets fjärde våning, Rum för Barn, på måndagen innan vi åkte hemåt, och det var en riktig succé. Ska tipsa er senare om saker vi gillat extra mycket med vår Stockholmsvistelse.

Som vanligt finns det ju dock en baksida av medaljen, man saknar som mest när man just setts och tänker på hur himla fint det skulle vara att bo närmare varandra. Men det tar ju faktiskt inte så lång tid att resa Boden-Stockholm, och ni finns ju alltid nära i hjärtat, familjen Larsson-Öbom ♥6 kommentarer:

 1. Anonym19:05

  Låter som ni haft det toppen!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit så himla mysigt att få vara en hel helg tillsammans med systerfamiljen :)

   Radera
 2. så roligt med släktträff! förstår att ni önskar varandra närmare <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Det var det verkligen!

   Radera
 3. Vi saknar er!

  SvaraRadera