tisdag, mars 11, 2014

Stackars blogg och sälja vagn

Stackars lilla bloggy som blivit så försummad! Men dygnets 25:te timme har uppenbarligen inte uppfunnits än, så tiden har inte räckt till riktigt.

Vi har hittat hem till de norra delarna av landet igen, resan gick väldigt bra och vi har landat ordentligt i hemmet med uppackade väskor och så vidare. Hade tänkt lägga upp ett gäng bilder från resan ikväll, men att göra-listan var lååång och bloggen kom långt ner. Imorgon kanske! 

Till något helt annat; det var ett tag sedan som vi bestämde oss för att byta ut syskonvagnen mot singel och ståbräda, men vi hade inte bestämt oss för när. Under helgen pratade vi om att göra det när all snö på gångstigarna var borta, för bekvämlighetens skull. Men IMORGON kommer det en tjej och kollar på den. Crille har baxat in chassit i duschen idag och rengjort, och imorgon ska jag dammsuga äsittdelarna. Hade gärna tvättat allt i maskin, men vi har inte tvättstugetid förrän på fredag.

Det känns vemodigt! Vagnen som Elsa skrek sig blå i under sina första månader i livet, men nu älskar av hela sitt hjärta. Som hjälpt mig och barnen att färdas kors och tvärs under min föräldraledighet. Som från början fick folk att höja på ögonbrynen när man kom promenerandes. Sentimentalt, ja visst. Men kuuuuul att testa en ny vagn!6 kommentarer:

 1. Anonym05:48

  Förstår precis känslorna över att sälja och byta vagn! Vad blir det istället?

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. En BJ City Mini 4W, precis som er! :)

   Radera
 2. spännande! vad blir nästa steg? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir singelvagn med ståbräda! :)

   Radera
 3. Förstår att ni säljer, vi använder också bara singel nu för tiden men väntar nog med försäljning till förskolestarten.

  Är sjukt nyfiken på vad ni ersätter med!

  Ps. Vad kul det var att stöta på varandra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir en Baby Jogger City Mini 4W :) Recension kommer här på bloggen när vi hunnit prova den ordentligt!

   Ja, verkligen! Nästa gång vi åker ner så måste vi ses ordentligt :)

   Radera