fredag, mars 21, 2014

Fredag och snöns återkomst

Den där försmaken av våren sa tack och hej, och ersattes igårkväll av snöfall och blåst (lagom tills jag kom ut från gymmet och skulle cykla hem, typiskt nog). Nu är det bara lugna flingor som faller, men cykeln får stå kvar här hemma då jag inte vet om de hunnit ploga cykelstigarna än.

Jag känner vittring av helgen och har fått starta dagen på bästa sätt, med ett pass body balance. Tyvärr blir det inga fler såna fredagar då Crille jobbar 07-16 varje dag (och jag är hemma med tjejerna fram till att jag skjutsar dem till föris), men jag får väl köra ett eget pass här hemma tillsammans med barnen istället? Det blir säkert avkopplande och precis som passen på gymmet..NOT! Haha, tror att de ska få en egen yogamatta så de inte behöver låna min, vilket de gör stup i kvarten. Det är något särskilt spännande med saker man vill att de ska låta bli alltså. Barn, kära barn!

Nu ska jag packa väskan och traska iväg till jobbet. Mötte Crille och barnen utomhus när jag kom hem, då de skulle iväg till föris och inskolningsdag nummer 4 för Elsa. Skönt att göra sig i ordning i lugn och ro, hinna plocka undan lite saker som ligger och skräpar och BLOGGA innan jobbet. Ikväll är det datenight vid köksbordet, tjoho!


2 kommentarer:

 1. Anonym11:21

  Senaste veckans väder har verkligen varit varierat. Idag har vi sol och 10 plusgrader men det blåser massa!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aprilväder! Undrar om vi får juniväder i maj då? Och decemberväder i november..Hugaligen! :D

   Radera