tisdag, oktober 11, 2011

Den klubbade sälen har vaknat igen

Jag var visst lite småtrött igår. Kom hem från jobbet strax innan 7, badade badkar med Masse, nattade henne och åt sedan middag. Sedan skulle vi kolla på Barn till varje pris?, men jag somnade som en klubbad säl på en gång. Vaknade när Darlingen skulle bära mig uppför trappen strax efter 11 men erbjöd mig att gå själv. Det kändes lite riskabelt att bli balanserad på en arm medans han försökte öppna barngrinden nämligen. Hade dock varit lite intressant att se hur han skulle lyckas, tror jag sover räv nästa gång.

Idag blir de färdiga med elementbesudlingen av vårat hem, Darlingen och Masse ska på BVC och jag ska jobba 09-16. Fast viktigast av allt är att vår lilla böna blir 10 månader! Hip hurra för Masse idag, det kommer ett eget inlägg om hennes nya färdigheter och dumheter senare.

Tjing tjong, på med långkalsong, det är nollgradigt här idag!

6 kommentarer:

  1. Grattis grattis Astrid på 10månaders dagen om 2 månader blir det stort kalas för dig!!!

    SvaraRadera
  2. Vilken snäll Darling du har. Min lämnar mig alltid på soffan. Här får man minsann gå själv, eller ligga där man ligger. Haha ;)

    SvaraRadera
  3. Grattis Astrid!

    SvaraRadera
  4. Ja det var rätt charmigt och ha dem sådär inpå. Ända sedan vi blev tillsammans har vi varit upp minst en gång per år, men inte sett varken getter eller kossor. Men nu så! Vi vaknade ur middagsvilan av bjällrorna som ledargetterna hade på sig, då var man ju tvungen o kika efter ;-) (händer ju inget där vi har stugan annars)

    SvaraRadera
  5. Grattis på månadsdagen söta Astrid! Galet fort det har gått alltså!

    Jo, jag försöker med positiva tankar, men är totalt livrädd samtidigt så det pendlar ju en del...
    Tack för tummarna iallafall! :)

    Kram

    SvaraRadera
  6. inte illa att få bli buren!
    vi hade faktiskt planerat att gå på café göteborg på söndagen, men en mycket sen (eller kanske tidig) efterfest fick oss att skippa cafébesöket och sova vidare : ).
    jag har hört både bra och dåligt om jordvärme, det blir vad det blir - för värme måste vi ju ha, haha.

    SvaraRadera