torsdag, oktober 20, 2011

Masse&Darling-fritt i helgen

I helgen ska jag vara ensam hemma. Darlingen ska jaga älg, Masse ska hänga med sin farmor och jag ska jobba. Delade känslor? Men ja!

Å ena sidan ska det bli så skönt att gå och lägga mig med vetskapen om att jag inte ska kliva upp förrän jag själv känner för det på morgonen, och inte bli avbruten i min skönhetssömn av någon som vill kramas/äta välling/ha hjälp att hitta sin napp.

Å andra sidan så vette katten hur jag ska klara mig i över två dygn utan min lilla tjej och hennes pappa? Har inte varit ifrån henne en endaste natt sen hon kom (eller snarare sen hon flyttade in i magen), så det är väl kanske på tiden. Men konstigt lär det kännas att kolla in i hennes rum där sängen står tom, och inte ha någon som sover bredvid i stora sängen.

Det blir till att festa till det ordentligt, kanske baka lite chokladbollar månne? Och kolla sig lite tjejfilm. Eller grina i telefon tills de kommer hem. Spänningen är olidlig!

6 kommentarer:

  1. Förstår dina delade känslor ;)

    SvaraRadera
  2. Sv: Jeansen borde nog finnas kvar, är (eller har varit iaf) en sån där modell som är standard där... :) Sköna och tajta är de! :)

    Vi har lämnat bort Z två nätter sen han kom, en gång när vi skulle på bröllop i augusti och så för nån vecka sen när vi var i behov av en "vuxenkväll" och sovmorgon. Det ÄR jätteskumt att vakna och så är det ingen liten någonstans, men jag tror samtidigt att det är lite nyttigt... :) Passa på att sooooova! :D

    SvaraRadera
  3. Alltså jag tycker definitivt du ska rulla chokladbollar. Men framförallt tycker jag du ska njuta lite. Ja, för man kan faktiskt njuta av egentiden, trots att man längtar ihjäl sig.

    SvaraRadera
  4. Spännande! Men det kommer såklart gå fint. Du kommer säkert längta och sakna men lite ensam-hemma-tid är bra ibland :)

    SvaraRadera
  5. Oj förstår att det känns blandat att vara själv i helgen. Cornelia har sovit borta en natt här och en natt där, men jag har aldrig varit ifrån henne mer än en natt på raken.
    Du ska se att det kommer att gå jättebra. Du får ladda upp med lite godsaker, bra filmer och bara ha mys hela helgen lång ;-)

    SvaraRadera
  6. Spännande. Hoppas att du kan njuta av lugnet och inte sakna allt för mycket.

    SvaraRadera