fredag, oktober 07, 2011

Gåvagn

Gåvagnen är ett köp till Astrid som vi absolut inte ångrar. Visst har vi inte gjort några stora felköp, men t.ex. hoppgungan var jäkligt onödig. Hon var för liten och lätt för den, så den blev mer som en kokong som vi gungade henne fram och tillbaka i.

Nåja, gåvagnen var det ja. Vi köpte en från Brio för 279 kronor på ÖB, ett riktigt kap! Det enda problemet är att den är lite lätt och på så vis tippningsbenägen, men det har vi fixat med några tunga böcker som last. Hon skrattar högt och nöjt när hon dagligen promenerar fram och tillbaka, snart har hon nött upp en stig i parkettgolvet.

4 kommentarer:

  1. Gåvagnen är kanon. Min skrutt på 20 månader har kunnat gå själv länge men använder fortfarande vagnen att skjutsa grejer i. Nu springs det med den eller så åks det i den.
    Hur bra som helst :)

    SvaraRadera
  2. Kul när grejerna blir använda.

    Mannen tycker vi ska köpa en hoppgunga men jag är inte så säker.

    SvaraRadera
  3. Vi kör min sambos tunga läkarböcker i gåvagnen, perfekt!:)

    SvaraRadera
  4. Toppen!

    Vi testar lite med vagnen här hemma (fylld med hantlar - som f.ö inte används på nåt annat sätt... ;-)) men än har hon inte riktigt greppat hur hn ska ta sig fram utan hjälp.

    För oss har hoppgungan varit en riktig hit! Hon hoppar varje dag och det är guld värt att ha den hängade i köksdörren när man ska laga mat och diska utan nån som rycker en i byxbenen.

    SvaraRadera