torsdag, oktober 27, 2011

Mama's little camper

Jag tror jag missat att visa er Masses tält som hon fick av faster Johanna och Tomas i somras. Det kommer iallafall från Kids Concept och har nätfönster samt "dörr" som är roliga att tittuta i/bakom. Vi har lagt in ett täcke och några kuddar för att göra det lite mysigare.

Det är även väldigt bekvämt att tupplura i under busiga eller gnälliga dagar.

Har jag hört.

4 kommentarer:

  1. Emma16:02

    Hej Hanna!
    har en liten fundering, jag är som dig glutenintollerant. Jag oroar mig för att inte kunna bli gravid pga av det, läser runt lite på nätet och då tycks det finnas en svårighet pga glutenallergi. Frågan är ju om det finns någon sanning i det? Har du hört talas om det?
    Fick ett tidigt missfall för ett tag sedan, inget konsigt eller annorlunda enligt läkaren. Men man oroar ju sig. Jag och min sambo längtar så efter att få bilda familj.
    Hälsningar Emma

    SvaraRadera
  2. Sött tält ju! Har kikat på ett liknande men pappan i huset vill INTE ha ett i Mileons rum, ha ha!

    SvaraRadera
  3. Emma: Jag hade också hört talas om det och tog upp det under vår utredning. Där bestämdes det att vi skulle ta tester och kolla igenom allt annat först, om inga fel upptäcktes eller behandlingar hjälpte så skulle vi nysta vidare med glutenintoleransen.

    Så tyvärr har jag inget bra svar eller råd att ge dig, men ta upp det med vården, vi blev då tagna på största allvar då jag berättade om min glutenintolerans. Har aldrig sett några klara forskningsresultat, men det kanske finns någonstans på det fantastiska internet?! :)

    Hoppas att ni snart får påbörja resan till att bli en familj, och att allt kommer gå vägen utan problem. Tack för din kommentar!

    SvaraRadera