måndag, september 05, 2011

Årets overalltest från Vi Föräldrar och Testfakta 2011

Nu har årets overalltest av Vi Föräldrar och Testfakta kommit ut. Givetvis går det inte att alltid lita blint på ett test även om det är gjort av någon oberoende, men det kan ju ge ett hum om hur de olika overallerna förhåller sig till varandra.

Vann gjorde Reimas overall för 1795 kronor och tvåa kom Polarn o Pyrets skaloverall som kostar 1399. På tredje plats kom Kaxs Proxtec från KappAhl som kostar 699 kronor, och en sån har vi köpt till Astrid. 14 overaller testades, så det är ju ett riktigt bra betyg och ett riktigt bra pris!

4 kommentarer:

 1. Tack för overallstestet! Nu lutar det åt en kax overall istället åt Cornelia.
  Vilken storlek har ni köpt till Astrid?
  När jag kollar på kappahls hemsida så ser jag inte de svarta och gråa overallerna, tror du att de är slut?

  SvaraRadera
 2. Ja Kax overallerna är ju jättebra dem med, prisvärda och snygga! Växer Mileon massor i vinter (och ur den vi köpt) blir det en Kax.
  Vilken färg blir det för Astrid??


  Haha mössförbud vore något för en annan med, helt hopplös - men roligt att variera sig, men har mina favvisar.

  Ja prickarna är borta med vinden, så nog var det tredagars här. Såg ju även blåsor i munnen då han hade feber, vilket jag glömt att skriva i bloggen.

  SvaraRadera
 3. Var med och tävla om veckans blogg på min blogg! För chansen att öka antalet läsare eller bara synas. Tävlingen kommer upp i veckan men du kan redan nu skriva jag vill vara med i veckas blogg i vilket inlägg du vill. Take care!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle aldrig, ALDRIG köpa ytterkläder/kläder för 1800:- till Nellie!!
  Jag tror till och med min egna skiddress kostar mindre och den har jag använt i flera år och kommer antagligen kunna använda några år till.

  Helt sjukt är vad det är!

  Jag tror vår name it overall kostade runt 400:- och den är så himla varm, go, fin och vattentät så.

  Jag bli lite orolig över människor som lägger lika mycket pengar på ett ytterplagg som vi precis la på bilbarnstol som ska användas i flera år och där det ibland handlar om liv och död på riktigt.

  SvaraRadera