torsdag, september 01, 2011

Servir i Luleå

Den lilla har visst tagit sovmorgon efter gårdagens sena godnatt (hon höll sig vaken både under bilprovning, färden hem och ett tag efter hemkomst), så jag har ätit frukost och läst lokaltidningen som kommer hem i brevlådan varje onsdag.

Hittade en annons däri från företaget Servir som marknadsför sig som "inte bara en rolig köksbutik", och jag som fullkomligt älskar köksbutiker hämtade givetvis datorn och kollade upp saken. Hip jäkla hurra, en butik som säljer tillbehör och ingredienser till cupcakes, mandelmjöl till macarons och massor av fina köksprylar.

Har kommit av mig litegrann med det pilliga bakandet sen Astrid kom. Att slänga ihop en långpannekaka går ju an, men att spritsa macarons eller pyssla med cupcakes det tar jag mig inte tid till om dagarna. Nu är jag taggad återigen, och ska kolla in hos Servir nästa gång vi är till Luleå.

På Gammelstadsvägen bredvid Godishuset håller dom till om någon annan blir sugen att kolla in, och i webshopen Lyckas med mat finns det också massor av kul.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar