tisdag, september 06, 2011

Vi ♥ Palina

Igår kom Palina hit för middag och häng. Vi har inte hunnits umgås så mycket på senaste tiden, och nu när vi åker iväg på äventyr dröjer det ett tag tills nästa gång, så en måndagsmiddag var på sin plats! Det serverades franskinspirerad kycklinggryta (lätt som en plätt att laga), vi åt godis och goda frukter, spelade spel och så fick vi höra om Pa's romantiska frieri..Precis som på film!

Masse är oftast skeptisk mot Pa, och det vette katten varför. Igår mjuknade hon för hans charm och åt kvällsvällingen i hans famn. Se så söta dom är! Astrid hade förresten min gamla pyjamas på sig, jag tycker det är skitkul att klä henne i mina gamla paltor. Häromdagen tog vi på henne min dopklänning, och funderade på om vi skulle lägga upp kort på bloggen och luras att vi döpt henne i smyg, men misstänkte att det skulle bli ramaskri i stugorna runt om i landet. Så vi lät bli, men det var inte ens poängen med det här inlägget så vi lämnar det där.En förtjusande uggla hade de köpt åt oss då de var i Rom, tror att den är det snyggaste djuret i samlingen nu. Hoppas att de andra är snälla mot honom. Ho ho! Det är en fin tradition vi har, när vi reser så köper vi djur åt varandra. Krokodilen och den vänstra ugglan kommer från Egypten, grodan från Gran Canaria, fisken har vi köpt själva i Turkiet och till höger har vi nytillskottet i familjen.

3 kommentarer:

 1. Elina20:27

  Tack för en riktigt mysig kväll! Vi <3 Hassle!

  SvaraRadera
 2. Vilken kul tradition! Själva har vi börjat köpa med oss en liten julgransprydnad från olika resmål, än så länge har vi ju bara en mini-bordsgran att pynta så det räcker bra. Så småningom när det blir dags för stor gran kommer vi väl dock få lov att komplettera med annat...

  SvaraRadera
 3. Jag önskar att det fanns kvar kläder sen jag var liten. Mamma hade sparat en hel massa och haft på deras kallvind men när hon tog fram dem så var det inget att ha kvar. Gick inte att få bort lukten efter tvättning...
  Häftigt att ni har kvar dina gamla kläder!

  Vi hoppar över sången imorgon. Blir nog en sväng till J:s mormor och morfar då de hade varit och köpt en overall till Cornelia idag på kappahl, men bara i stl 98 behöver jag säga mer ;-)

  SvaraRadera