måndag, september 26, 2011

Måndagsbabbel

Lånade ut vår hushållsvåg som hade ett och annat spår av mitt senaste bakprojekt på sig till Grannen, och fick tillbaka den grundligt rengjord. Är det något annat du vill låna? Ugnsplåtar, insidan av vår ugn, några fönsterrutor? Jag delar gladeligen med mig!

Dagens promenad, spontanlunch och kyrkis-besök med Jenny och Lucas ryckte upp mig ur tröttheten efter den sömnfattiga natten. Där har ni något jag verkligen kommer sakna då jag återgår till arbetslivet, att hänga med fina mammor och barn hela dagarna. När jag jobbar helg framöver kommer hela familjen ha en ledig dag tillsammans i veckan, så då lär det nog bli familjetid. Men vi ska lyckas hitta tid ändå!

Sara skickade ett sms med en påminnelse om att det ikväll på svt1 sänds första avsnittet av Barn till varje pris? som är en svensk realityserie i 6 delar. Jag ska kolla, i sällskap av Lindt's choklad med havssalt och en thékopp. Ska bli intressant att se, även om vi har vår lilla skatt här hemma så är det fortfarande ett ämne som gör att det känns i hjärtat.

Och apropå den där lilla skatten, så ber jag till vem det nu är som har kontrollen över hennes nattsömn att hon INTE ska vakna en gång i halvtimmen. Jag blir nämligen trött då. Något så makalöst grinig, ledsen och medvetslöst trött.

4 kommentarer:

  1. Just mammaträffarna är faktiskt det jag saknar mest nu när jobbar. Det och sovmornarna.

    SvaraRadera
  2. Vad tyckte du om programmet då?

    Tack för din kommentar förresten, jag hoppas för allt vad jag är värd!

    Förresten, Briotaxen är på vift hos min kusin. Min moster skulle se om hon hittade den!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas A sover bättre i natt.

    Tack för att tipsade om hur jag ska tänka angående strumpbyxor. A är ju mycket smalare än Miraklet så jag vet inte att det räcker med att bara kolla längden ;) Jag har inte bestämt hur jag ska göra än...

    SvaraRadera
  4. Oj, du hade inte lång tid kvar av mammaledigheten. Men förstår dig också det du skriver - sedan är det inte dumt att låta pappan få njuta också. Önskar det kunde funka här med men maken har ju nytt jobb och det går verkligen inte - så det är ändrade planer, blir hemma längre än väntat. Inte meddelat chefen ännu, drar mig för det då jag verkligen sagt att jag ska tillbaka tidigt. Pyttsan liksom...

    Ni har då och göra där hemma också läser jag, skönt o få lite gjort med :-)

    Lite roligt med grannen också, grannen din får gärna låna min våg också?? Ha ha ha!

    SvaraRadera