måndag, september 05, 2011

Härlig helg, och nu börjar en lika härlig vecka!

Helgen var grym! Fredag hade vi som tidigare sagt en rosafluffig dag, som avslutades med att vi sålde de gamla toalettstolarna som stått i carporten och samlat damm, Astrid fick besök av sin farfar och farmor, och när hon gått och lagt sig kollade vi skräp på tv samtidigt som vi åt potatis, lax och sparris.

Lördag låg vi kvar länge i sängen och kramades, åkte till Luleå för inhandling av diverse proviant till älgjakt och familjebesök, och köpte ny barnvagn. Sedan badade pappan och barnet badkar, jag gjorde mig fin och åkte sedan på kräftskiva med brudarna från jobbet. Grymt kul hade jag! Trodde att sista bussen gick hem 23:55 och åkte således hem då, dagen efter berättade Darlingen att det går en 02 också. Skit, men jag hade då kul fram tills midnatt!

Söndag blev det sovmorgon, varma mackor till frunch och häng i Bredsel. Påväg hem hamnade vi i bilkö då det inträffat en olycka, Astrid lät sig mutas med majskrokar och somnade när vi var tip minuter hemifrån. Bra timing! Köpte lite godis på Ica och glodde på Idol samt Two and a half men.

En grym helg alltså, och nu börjar veckan precis lika bra. Sara och Cornelia kom precis, ska lägga igen datorn och slå på vattenkokaren!

3 kommentarer:

 1. Låter som en mysig helg.

  SvaraRadera
 2. Tack för idag, var lika trevligt som alltid!
  När ni kommer hem och det lugnar ner sig för er så får vi se till att träffas igen, om jag inte hakar på babysången.

  Cornelia har sovit sen vi åkte från er och sover fortfarande (14:50) så man blir trött då man får leka ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. verkade som ni haft en toppenhelg!

  Jobbigt med den täppta näsan bara på Astrid - hoppas det ger sig snart :-)

  SvaraRadera