onsdag, september 21, 2011

Fina dagar trots fult väder

Igår var det riktigt grått och trist ute, så jag och Astrid roade oss med att baka kanelbullar på förmiddagen i hopp om bättre väder på eftermiddagen. Det blev det inte, men bullarna blev goda iallafall! Efter att vi handlat och hämtat upp pappan som besökte frisören så kom Jenny, Andreas och Lucas hit och provsmakade. Bullarna fick godkänt betyg, Masse och Lucas lekte och det surrades friskt vid köksbordet.

Jag är väldigt glad att vi gick på babymassagen som BVC anordnade och på så vis träffade Jenny och Lucas, guld värda är ni! Att de bor 5 minuter härifrån gör det hela om möjligt ännu bättre, så skönt att ha en vän med samma tänk att dela vardagen med. I höst/vinter ska vi få till en kväll utan kids, bara mammorna och papporna!

Idag är det lika underbart väder (dvs hällregn), men vi plockar fram regnskyddet och stövlarna. Det är babysång på Kulturens Hus i Luleå, och vi ska dit med Sara och Cornelia. Anna och Edvin ska också dit, hip hurra!

Fina dagar med favoritmänniskor!



Det här fina arrangemanget fick jag i födelsedagspresent av gårdagens gäster, hoppas att jag kan hålla liv i blommorna ett tag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar