tisdag, september 27, 2011

Jag skriver en liten lista

September har passerat i ett rasande tempo, och då jag insåg att barnbidrag och föräldrapenning trillat in på kontot blev jag lite förvånad. Redan? Men inte tackar jag nej till stålar heller, de växer inte på träd här på Kullenvägen 10. Fast nästa år kanske vi får äpplen iallafall!

Nåväl, jag började skriva en lista för ett tag sedan med saker jag borde/vill/kanske egentligen inte behöver köpa, men tappade bort den lika fort. Vet iallafall att en C-berlock från Sabo stod uppskriven, och den kan jag nu stryka efter födelsedagen. Anledningen till listan är att jag börjat utveckla sjuk glömska och aldrig kommer ihåg vad jag ska kolla efter på stan. Men påväg hem minns jag helt plötsligt och blir irriterad på mig själv. Hur svårt ska det vara att komma ihåg både den mentala shoppinglistan och att inte glömma sin unge på stan?

Saker jag kommer skriva upp på listan när jag hittar den är:
-Boken Malin från Skaftnäs skriven av Malin Wollin
-En lagomt liten bricka som det inte står merry christmas på
-Svarta strumpor
-En fin och varm kofta
-Vettiga höstskor

Och angående vettiga höstskor, ifjol lurade jag mig själv att de finaste skorna jag någonsin sett var jättehöstiga och faktiskt lite fodrade. Det var inte riktigt sant, jag halkade, frös om tårna hela vintern tills våren kom och jag blev blöt istället. Men jag var sååå fin!

2 kommentarer:

  1. Jag skulle också behöva skriva listor, för mitt minne är ungefär som en guldfisk...

    Vilken tur att du var fin om fötterna i alla fall i vinter ;-)

    SvaraRadera
  2. Anonym13:12

    En lista jag toppar, hurra!
    Kram Malin

    SvaraRadera